Коста-Рика – Документы

Дозволений строк безвізового перебування:
до 90 днів (за проїзним документом, який має бути дійсним протягом 3х місяців з дати планованого виїзду з Коста-Ріки).
При виїзді з країни сплачується загальнообов'язковий збір у розмірі 29 дол.США.

← Вернуться