Литва – Документы

Мультивиза в Литву без тура.  Помощь в других видах визовых вопросов.
На 1 год, 3 года, 5 лет.

Документы.
-загранпаспорт
-2 фото
-внутренний паспорт-копии всех! страниц
-справка с места работы
-справка из банка
- справка о движении денег по счету  за 3 месяца
- справка  с места работы
- для неработающих- юридически заверенное спонсортсво, справка с места работы спонсора, справка из банка спонсора с движением денег на счету
Стандарт (в порядке очереди), ускоренная ( 7 рабочих дней), супер- срочная (1-3  рабочих дня)

Заявка: 1@artex.com.ua Ольга Грановская
 

Документи, необхідні для отримання шенгенської візи

Громадянин України може звертутись щодо отримання Шенгенської візи до Посольства Литовської Республіки у випадку, коли Литовська Республіка є основною або лише державою призначення.

Наявність візи не надає автоматичного права на в’їзд до території держав Шенгенського простору. Васник візи при перетині кордону має довести, що він/вона відповідає умовам в’їзду передбаченим в Шенгенському Кодексі про кордони (має дійсний дорожній документ, має дійсну візу, обгрунтовує мету та умови подорожі, має достатньо коштів для перебування та ін.)

ДЛЯ ОТРИМАННЯ ШЕНГЕНСЬКОЇ ВІЗИ НЕОБХІДНО НАДАТИ:

1.  Закордонний паспорт громадянина України або проїзний документ дитини, дійсний щонайменше 3 місяці після запланованого повернення. Документ має бути виданий не раніше 10 років тому. Разом надаються копії сторінок паспорту чи проїзного документу дитини з фотографією, записами та вклеєними візами. Заявник має надати всі наявні дійсні паспорти; а, якщо це можливо, також недійсні паспорти, термін дії яких закінчився не раніше 3 років тому.

2.   Заповнену електронним чином та роздруковану встановленого зразку заяву-анкету для отримання візи.

3.   Паспорт громадянина України та копію всіх його сторінок з відмітками.

4.   Одну кольорову фотографію, що відповідає віку заявника, розміром 35x45 мм.

5.   Дійсне страхування здоров’я (на сумму не менше 30 тисяч євро). Якщо є запитуваною багаторазова віза, страхування можна придбати на першу подорож або на весь термін дії запитуваної візи.

6.   Якщо подаються документи несупроводжуваної неповнолітної особи, додатково необхідно надати: свідоцтво про народження дитини, закордонні або внутрішні паспорти батьків з копіями тих сторінок, де є записи та вклеєні візи, нотаріально завірену згоду батьків  на виїзд за кордон (оригінали та копії). Якщо неповнолітній має тільки одного з батьків (опікунів), надаються наступні документи: відповідне рішення суду, свідоцтво про смерть, або інший документ, що підтверджує відсутність одного з  батьків (опікунів).

7.   Документи, що підтверджують зв’язки з Україною (документи, що підтверджують сімейний стан, довідка з роботи, довідка з навчального закладу, документи про діяльність індивідуальної компаніїї та т.ін.).

8.   Документ, який підтверджує, що громадянин України має достатньо доходів для проживання на період перебування в державах Шенгену (довідка з місця роботи про отриману за останні 6 місяців заробітну плату, виписка з банківського рахунку, довідка про отриману за останніх 6 місяців пенсію та т.ін.).

9.   Документ, що підтверджує мету подорожі (затверджене Службою Міграції Литовської Республіки запрошення, або інший документ якщо це передбачено угодою ЄС та України про спрощення в оформленні віз).

10.   Сплачується консульський збір – 35 євро. При подачі документів в посольстві, збір приймається лише готівкою в євро.

Для отримання багаторазової візи необхідно додатково надати документи, які підтверджують необхідність її отримання (документи, що підтверджують родинний зв’язок, або договір про співпрацю юридичних осіб, свідоцтво про реєстрацію підприємства, трудові книжки і т.ін., для покупців автомобілів – документи щодо покупки автомобілів, три митні декларації про вивезені за останні 6 місяців автомобілі).

ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ:

1. Необхідно надати оригінали та копії всіх документів, або їх нотаріально завірені копії.

2. У разі необхідності консульська посадова особа має право просити надати додаткові документи, що обгрунтовують мету та умови подорожі.

3. Іноземці, які проживають в Україні, мають надати дозвіл на проживання.

4. Рішення щодо видачі візи приймається як правило, протягом 10-30 днівз дня надання повного пакету документів. В окремих випадках термін розгляду документів може бути подовжено до 60 днів.

5. Якщо документи подаються за три та менше діб до планованої подорожі, сплачується консульський збір в розмірі 70 євро, крім випадків, передбачених  Угодою ЄС та України про спрощення в оформленні віз та Законом Литовської Республіки “Про консульський збір”. Посольство не надає гарантій, що рішення буде прийнято в такі терміни, у зв’язку з можливими додатковими консультаціями. Термінова процедура також передбачає, що заявник надає всі необхідні відповідні документи та для прийняття рішення не потрібна жодна додаткова інформація.  

6. Консульський збір за розгляд документів не стягується у випадках, передбачених  Угодою ЄС та України про спрощення в оформленні віз та Законом Литовської Республіки “Про консульський збір”.

7. За подачу повного пакету документів, необхідного для отримання візи відповідальним є заявник. Точність та вичерпність даних особа підтверджує підписом в заяві. У випадку надання неповного пакету документів та/або неповністю заповненої анкети, відсутності підпису – віза не видається. Консульський збір в разі відмови у видачі візи не повертається.

На територію Посольства Литовської Республіки в Україні ЗАБОРОНЕНО вносити включені мобільні телефони, валізи та зброю.

УВАГА:

Візові центри здійснюють прийом документів: Пн.-Пт. з 8:30 до 15:30.

← Вернуться