Панама – Документы

Дозволений строк безвізового перебування:
до 90 днів (за дипломатичним паспортом, службовим паспортом);
до 90 днів протягом 180 днів (за паспортом громадянина України для виїзду за кордон, проїзним документом дитини) з метою туризму або для здійснення іншої неприбуткової діяльності

← Вернуться