Печать Сохранить в файл

ЖЕМЧУЖИНЫ БЕНИЛЮКСА и ГЕРМАНИИ – Виза

← Вернуться
места есть осталось меньше 10 мест мест нет
Дни Цена Февраль Март Апрель Май Июнь Июль Август Сентябрь Октябрь Ноябрь Декабрь Январь
8 от 23084 грн.675 €
 
 
 
05.05
 
 
 
 
Кратко о туре:
НИДЕРЛАНДЫ: Амстердам – Лейден – Делфт – Заансе Схансе - Волендам; БЕЛЬГИЯ: Антверпен – Брюссель – Брюгге – Гент - Остенде; ЛЮКСЕМБУРГ: Люксембург; ГЕРМАНИЯ: Трир – долина Рейна; + парк цветов Кейкенхоф!
Дополнительно оплачивается:

НЕОБХІДНІ ДОКУМЕНТИ

Вам необхідно подати наступні документи:

  • Одну анкету, заповнену англійською або нідерландською мовами, підписану заявником. Анкету на неповнолітню дитину повинні підписати обоє батьків (пункт 37 та 3 стр. анкети).
  • Одну нещодавню чітку якісну кольорову фотографію (35мм х 45мм) паспортного зразку на білому/світлому фоні. Зауважте, фотографію вклеювати на анкету не треба.
  • Закордонний паспорт або офіційний проїзний документ, дійсний на всій території Шенгенської зони, а також копію всіх його інформаційних сторінок, які містять візи, штампи та інші відмітки. Термін дії паспорту повинен бути не менше ніж 3 місяці після запланованої дати повернення, а також містити як мінімум дві чисті сторінки для візи. Якщо у Вас два або більше закордонних паспортів, потрібно надати всі; також необхідно надати їх копію.
  • Якщо Ви не є громадянином України, тоді необхідно подати оригінал та копію дозволу на проживання в Україні, дійсного як мінімум 3 місяці після дати Вашого повернення.
  • Копії всіх інформаційних сторінок внутрішнього паспорту. Для неповнолітніх заявників: оригінал і копію свідоцтва про народження.
  • Недавня довідка з місця роботи, де зазначено дату прийому на роботу, посаду, заробітну плату та причину і термін відсутності. Приватний підприємець повинен подати копію свідоцтва про реєстрацію. Якщо заявник є безробітнім це має бути чітко вказано в анкеті. Студентам потрібно подати наступні документи: копію студентського квитка і довідку з університету, з дозволом бути відсутнім на заняттях; пенсіонерам потрібно надати копію пенсійного посвідчення.
  • Підтвердження платоспроможності: довідка з банку про стан рахунку (видана не раніше ніж за 14 банківських днів до подачі) на суму не менше 34 євро в день на одну особу.

Для неповнолітніх, які їдуть без супроводу обох батьків:

  • оригінал і копія нотаріально завіреного дозволу від батьків на виїзд дитини;
  • оригінал і копія свідоцтва про народження;
  • копії внутрішніх паспортів батьків.

Важлива інформація!

Даний перелік не є остаточним. 

Посольство залишає за собою право попросити надати додаткові документи, якщо буде необхідно.

Приміть до уваги, що Посольство не рекомендує робити остаточні платежі (за квитки та готель) до отримання візи. Посольство та Візовий Центр не несуть відповідальності за втрачені кошти у випадку відмови у видачі візи, або несвоєчасному отриманні візи.


← Вернуться